Grote projecten

Grote Serres
Creëer een adembenemende grote serre die uw huis met licht overspoelt – het zal de manier waarop u leeft transformeren en u het hele jaar laten genieten van uw tuin.

Blader door de volledige verzameling. Vraag vandaag nog uw gratis brochure aan.

Transformeer de manier waarop u uw huis gebruikt door een grote serre toe te voegen
De perfecte manier om uw keuken uit te breiden, een eet- of zitkamer toe te voegen – of combineer ze alle drie in een open ontwerp
We kunnen elke gewenste vorm, grootte en stijl maken, zelfs uw serre om uw huis wikkelen en een veranda creëren.

Grote serres
Onze houten en PVC-serres zijn gebouwd om lang mee te gaan en omdat we materialen van topkwaliteit gebruiken, kunnen deze een integraal onderdeel van uw huis worden waar u nog lang plezier van zult hebben.

Waarom niet de maximaal beschikbare ruimte gebruiken om een ​​ultramoderne nieuwe woonkamer te creëren en te genieten van het gevoel buiten in de tuin te zijn, ongeacht het weer? Met energie-efficiënte Ultra-gevulde dubbele beglazing houdt u het koel in de zomer en warm in de winter. We kunnen u zelfs de keuze bieden voor een traditioneel glazen dak met temperatuurbeheersende panelen of een prachtig massief dak met optionele beglazing.

We helpen u ook veilig te blijven met de meest geavanceerde beveiligingssystemen. Of, als u eenvoudig uw bestaande serre wilt opknappen, kunnen we de dakbedekking vervangen door een nieuw glas, polycarbonaat of solide ontwerp. Dus stel uw verbeeldingskracht vrij en laat ons u helpen de kamer van uw dromen te creëren.

Kleur opties

Kleuren beschikbaar voor PVC-serres
Kies voor PVC in traditioneel wit, onze immer populaire White Knight, een natuurlijk houteffect of onze tweekleurige optie van een wit interieur met een buitenkant met houteffect. Als u kiest voor een houten serre, kunt u genieten van het natuurlijke karakter met een van onze duurzame afwerkingen of kiezen uit ons assortiment van meer dan 200 kleuren.

Kwaliteit gegarandeerd
– 10 jaar garantie
– Gemaakt in Nederland
– Geaccrediteerde niveaus van beveiliging
– Snelle, professionele installatie