Jij ben een echte doe-het-zelver. Niks aan klussen is jou te gek. Een hobby is onderhand vrijwel een echte vakkunst geworden. Meubels in de winkel zijn al snel hetzelfde en daarbij ook nog eens veel te duur. Waarom zou je het kopen in de winkel, als je ook zelf je meubels kan maken? Voor het maken van goede meubels heb je wel het juiste materiaal nodig. Laat daarom jouw houten platen op maat eenvoudig thuis bezorgen.

Gemakkelijk online bestellen
Keuzevrijheid is belangrijk voor het maken van meubels. Ieder hout heeft zijn eigen eigenschappen. Het ene hout is veel makkelijker te bewerken dan het ander. Andere soorten zijn weer veel steviger en meer geschikt om een zwaar gewicht te tillen. Jij wilt nu het beste hout uitkiezen voor wat jij gaat maken.

Daarom is het thuis laten bezorgen van houten planken ontzettend handig. Je kunt op ene afstandje precies alle soorten hout bekijken die jij nodig hebt, gewoon gemakkelijk online. Veelal is het assortiment online een stuk uitgebreider dan het assortiment in de winkel. Dit maakt dat je nog veel meer keuze hebt in verschillende materialen. Daarnaast is het in sommige gevallen ook nog eens aanzienlijk goedkoper. Houdt er wel altijd rekening mee dat de goedkoopste optie niet perse de beste is. Kwaliteit gaat natuurlijk voorop!

Mocht je online gaan bestellen dan is het handig om eerst reviews te bekijken voordat je een ook daadwerkelijk een bestelling plaats. Zijn er honderden goede recensies? Dan zal het allemaal vast wel kloppen.

Gewoon vanuit de winkel
Veel fysieke winkels bieden tegenwoordig ook aan om de materialen bij je thuis af te leveren. Dit is een extra service die ze bieden. Hier zitten een aantal voordelen aan.

Ten eerste is het gemakkelijk wanneer je zelf niet zo een grote auto hebt. Je hoeft niet meerdere keren op en neer te rijden, planken ongemakkelijk te passen of een aanhanger te huren.

Ten tweede zorgt dit ervoor dat je eerder een grotere bestelling kunt afnemen, dan dat je normaal zal doen. Daarnaast kun je vaak een voor jou gunstig moment van bezorging uitkiezen.

Als laatste zit je natuurlijk ook nog met het risico van vervoeren. Vervoer jij zelf de planken en beschadigen ze tijdens het rijden? Dan is dit doorgaans jouw eigen probleem. Wanneer je planken bestelt is het risico voor het bedrijf, totdat het pakket veilig bij jou is afgeleverd.

Zijn er dan ook nadelen? Het enige nadeel is dat er waarschijnlijk extra kosten bijkomen. Maar deze wegen zeker niet op tegen het gemak

www.atmyhome.nl