Genieten van de zon doet iedereen graag, maar het is wel belangrijk om verstandig met zon om te gaan. Zonnestralen zijn kunnen namelijk ook schadelijk zijn voor je huid. Gelukkig zijn er meerdere manieren om je tegen de zon te beschermen, zoals de schaduwdoeken van Sunfighters. Het is heerlijk om in de zon te genieten van je tuin, goed gezelschap en een lekkere borrel. Schaduwdoeken zorgen dan voor extra comfort omdat zij UV-straling tegenhouden waardoor je veel langer buiten kan vertoeven. Zo profiteer je van de voordelen van de zon en houd je de schadelijke straling buiten. Een win-win situatie!

Schaduwdoeken boven het terras

Een serre aan je huis is een heerlijke plek om buiten te zijn zonder dat je last hebt van de ongemakken van buiten. Bijvoorbeeld in het voor- of najaar geniet je in de serre van het licht en de omgeving in de warmte van binnen. Maar in de zomermaanden is het heerlijk om gewoon buiten te  zijn. Met de schaduwdoeken van Sunfighters zorg je voor een lekker klimaat buiten de serre. Je krijgt hiermee juist verkoeling omdat het je tegen zonlicht beschermt. De doeken houden tot wel 95% van de straling tegen dus je kan gerust genieten op je terras, op het gras of aan de tuintafel. Of bouw een serre in de tuin met behulp van een mooie schaduwdoek, dan waait het lekker door zonder de hete zon op je hoofd.

Schaduwdoeken boven de zandbak

Kinderen spelen het liefst de hele dag buiten, in de volle zon. Het is makkelijk om hen te beschermen door boven de zandbak een schaduwdoek op te hangen. Plaats de zandbak op het terras aan je serre zodat je de kinderen beschermt tegen schadelijke straling. Kinderen die in de zomer verkoeling zoeken in een zwembadje zitten ook een stuk veiliger onder een schaduwdoek. En natuurlijk geldt dat ook voor volwassenen die een duik willen nemen. Maar ook boven een loungeset of ligbed misstaat een schaduwdoek natuurlijk niet, zodat je de hele dag veilig buiten door kan brengen zonder fel direct zonlicht. Ook handig als je buiten werkt, direct zonlicht op je scherm maakt het meestal niet beter leesbaar. Er zijn redenen genoeg om het zonlicht te filteren.

Sunfighters voor een groter terras

De schaduwdoeken van Sunfighters zijn in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Je vindt dus altijd een passende schaduwdoek voor aan jouw serre om je terras uit te breiden. Schaduwdoeken zijn kleurvast en bestand tegen verkleuring onder invloed van UV-straling, je kunt ze dus voor een langere tijd buiten laten hangen. Aan het gebruiksgemak is ook gedacht! Omdat er zoveel mogelijk is vind je altijd een mooie schaduwdoek die past bij de stijl van jouw tuin en of serre. Door met schaduwdoeken te werken vergroot je de ruimte in je tuin waar je de hele dag door comfortabel kunt verblijven. De meeste doeken laten ook water door zodat er geen plassen in je doek blijven staan. Dit verlengt de levensduur van de doeken en zo heb je er dus nog langer plezier van. Maar er zijn natuurlijk ook Sunfighters doeken te krijgen die zelfs water tegenhouden.

De voordelen van de schaduwdoeken van Sunfighters

Een schaduwdoek biedt dus veel voordelen, net zoals een parasol. Dus het kan maar zo zijn dat je je afvraagt waarom je voor een schaduwdoek moet kiezen in plaats van een parasol. De keus is natuurlijk aan jezelf. Het grote voordeel van een schaduwdoek ten opzichte van een parasol is dat een doek gemonteerd kan worden aan een serre, paal of muur. Je hebt dus geen voet die in de weg staat of waar je je teen aan stoot. Ook het zicht op je gasten is daarmee beter, er staat geen paal meer in de weg.  Door de wijze waarop doeken worden gemonteerd en de luchtdoorlatende eigenschap van de doeken kan je deze gewoon buiten laten hangen en heeft de wind geen grip op de doek. Rondvliegende parasols zijn daarmee ook verleden tijd.