entresolvloer

Als u ooit hebt gewenst dat u meer ruimte had in uw huis, kantoor of andere ruimte, dan bent u niet alleen. Veel mensen worstelen met het gebrek aan ruimte voor opslag, werk en vrije tijd. Gelukkig is er een manier om uw oppervlakte drastisch te vergroten zonder dat u meer grond hoeft te kopen of een uitbouw hoeft te bouwen. Met de entresolvloeren van Nolte Mezzanine verdubbelt of verdrievoudigt u in een handomdraai uw bestaande ruimte.

Wat is een entresolvloer?

Een mezzaninevloer is een extra vloer die bovenop een bestaande vloer ligt. Hij bevindt zich meestal in een gebouw en kan worden gebruikt voor allerlei doeleinden, zoals extra opslagruimte of zelfs een slaapkamer of lounge. Het mooie van deze vloeren is dat ze zeer veelzijdig zijn en zo kunnen worden ontworpen dat ze in elke vorm of grootte van de kamer passen, terwijl er toch voldoende stahoogte onder blijft. Ze bieden ook het voordeel dat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst, bijvoorbeeld door meubels te plaatsen.

Het proces: van persoonlijk advies tot professionele levering

Bij Nolte Mezzanine leveren we de complete service van persoonlijk advies tot professionele oplevering geheel in eigen beheer. Ons ervaren team werkt van begin tot eind met u samen om ervoor te zorgen dat uw entresolvloer aan al uw eisen voldoet en perfect past in de beoogde omgeving. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmaterialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe vloer jarenlang meegaat.

Wij bieden ook installatiediensten aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie zelf – het is zo eenvoudig als online bestellen en ons de rest laten doen! Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar als u tijdens het proces hulp nodig hebt, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Bovendien bieden wij aan de gang zijnde onderhoudsdiensten als ooit vereist – dit omvat regelmatige controles voor slijtage en scheur evenals reparaties indien nodig – ervoor zorgend dat uw mezzanine vloer voor jaren veilig en beveiligd blijft!

Laat een gebrek aan ruimte niet beperken wat u met uw huis of kantoor kunt doen; haal het meeste uit wat u hebt door vandaag nog te investeren in een hoogwaardige, stijlvolle entresolvloer van Nolte Mezzanine! Met ons professioneel advies, onze ontwerpexpertise en onze installatieservice in elk pakket inbegrepen, garanderen wij dat onze klantentevredenheid 100% is. Aarzel dus niet – breng vandaag nog wat extra ruimte in uw leven met onze moderne mezzanines!